Píseň severu (2021)

V Dussu prituhuje a nielen kvôli prívalom snehu a mrazu. Vo fujavici sa skrýva smrť a zrejme aj niečo oveľa horšie. V zasnežených horách sa strácajú bojovníci a niečo temného vraždí v uliciach. Ostrieľaný bojovník Cuchenan a jeho spoločník bard Minangar musí znovu spojiť svoje sily a vysporiadať sa ...

Info

Slov. názov Píseň severu
Orig. názov Píseň severu
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia V Dussu prituhuje a nielen kvôli prívalom snehu a mrazu. Vo fujavici sa skrýva smrť a zrejme aj niečo oveľa horšie. V zasnežených horách sa strácajú bojovníci a niečo temného vraždí v uliciach. Ostrieľaný bojovník Cuchenan a jeho spoločník bard Minangar musí znovu spojiť svoje sily a vysporiadať sa s temnotou, ktoré doteraz nemuseli čeliť. Nový príbeh zo sveta Piesne ocele ponúka dobrodružstvo, akciu, humor i vášeň v duchu najlepších príbehov meča a mágie.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

Píseň války: strhujúci a dojemný záver série

Predvianočná nádielka knižných noviniek bola minulý rok naozaj bohatá. Vydavateľstvo Epocha si pre nás medziiným pripravilo aj Píseň války, tretí a záverečný diel série Písne Delavy od Michaely Merglo...

0 komentárov

Ukážka: Michaela Merglová - Píseň války (Delavský cyklus #3)

Míši už čoskoro vyjde dlho očakávaný závarečný diel Delavského cyklu s názvom Píseň války. A aby sme skrátili vaše čakanie, tak vám prinášame z nej ukážku :)

0 komentárov

To najlepšie za rok 2021: Domáca slovenská a česká scéna

Prinášame vám prvý článok snažiaci sa zhrnúť to najlepšie vo fantastike za rok 2021. Nech sa páči - to najlepšie z domácej slovenskej a českej scény.

0 komentárov

Píseň severu v letnej horúčave príjemne osvieži

Máte dosť apokalyptických vízií okolo seba i v literatúre a radi by ste si prečítali niečo ľahšie? Čo tak skúsiť klasickú hrdinskú fantasy Píseň severu z pera mladej českej autorky Michaely Merglovej?

0 komentárov

Knihy mesiaca: apríl 2021

Troška sme sa síce zdržali, to ale nič neznamená. Prinášame vám pár tipov na čítanie a podľa nás tie najlepšie knihy za mesiac apríl ;)

0 komentárov

Ukážka: Michaela Merglová - Píseň severu (Delavský cyklus #2)

Ukážka z Písně severu, novej knihy od Michaeli Merglovej

0 komentárov