Crota (1996)

Šerif Skip Harding vyšetruje dvojnásobnú vraždu, ktorá otriasla pokojným mestečkom Logan v štáte Missouri. Masakre sa zdajú byť príliš brutálne na to, aby ich spáchal človek. Bol to medveď? Ale v oblasti žiadni medvede nie sú... Telá sa kopia a Skip čoskoro zisťuje, že proti tomuto nepriateľovi sú...

Info

Slov. názov Crota
Orig. názov Crota: A Novel
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Šerif Skip Harding vyšetruje dvojnásobnú vraždu, ktorá otriasla pokojným mestečkom Logan v štáte Missouri. Masakre sa zdajú byť príliš brutálne na to, aby ich spáchal človek. Bol to medveď? Ale v oblasti žiadni medvede nie sú... Telá sa kopia a Skip čoskoro zisťuje, že proti tomuto nepriateľovi sú guľky k ničomu. Iba s pomocou ochrancu parku Jaya Little Hawka a múdrosti lakotského šamana Georgea Strong Eagla sa mu môže podariť netvora zastaviť skôr, než bude neskoro. Príbeh mieša prvky akcie, hororu a indiánskej mytológie. Román získal cenu Brama Stokera za najlepšiu prvotinu a bol finalistom aj v kategórii Najlepší román.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Články

Owl Goingback - Crota: Indiánsky horor, ktorý vás rozmetá na kúsky! (recenzia)

Hororový autor s indiánskou krvou, Owl Goingback, prináša staroškolský príbeh stretu človeka s beštiou. Pôjde o skutočne hororovú jazdu?

0 komentárov

Knihy mesiaca: jún 2023

Uhorková sezóna v plnom prúde a tak mierne meškanie :O Napriek tomu sme na vás nezabudli.

0 komentárov