Pahltné (2024)

Vitaj v dedine Pahltné. V obci, kde sa obyvateľom začali meniť chute. Nejde však o drobné zmeny, ale o riadne desivé. Ľudia dostávajú chuť na domácich miláčikov, kôru stromov, zhnité ovocie, alebo dokonca na samých seba. Jediný, kto dokáže čeliť hrozivým udalostiam, je otec Karol. Zvládne sa postavi...

Info

Slov. názov Pahltné
Orig. názov Pahltné
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Vitaj v dedine Pahltné. V obci, kde sa obyvateľom začali meniť chute. Nejde však o drobné zmeny, ale o riadne desivé. Ľudia dostávajú chuť na domácich miláčikov, kôru stromov, zhnité ovocie, alebo dokonca na samých seba. Jediný, kto dokáže čeliť hrozivým udalostiam, je otec Karol. Zvládne sa postaviť nepochopiteľným skutočnostiam, ktoré postihli jeho dedinu? Lukáš Polák predstavuje tajomný príbeh plný bodyhororových scén, mysterióznej atmosféry, dávky brutality, ale aj hľadania samého seba v malej dedine na Slovensku. Máš odvahu navštíviť Pahltné?
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť , musíš byť prihlásený Nie je možné hodnotiť nakoľko ešte nedošlo k vydaniu.
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Články

Knihy mesiaca: marec 2024

Aké zujímavé knihy vyšli v marci? Romány, poviedkové zbierky, komiksy či manga, všetkého máme dosť a určite si z nášho zoznamu vyberiete :)

0 komentárov

Lukáš Polák - Pahltné (temer foodblog)

Lovecraft z Gemera, Lukáš Polák, nám ukuchtil hororové menučko. A nie, nie sú to tradičné gemerské guľky, lež chutná, strašidelná lahôdka...

0 komentárov

Podpor domácu tvorbu: Vychádza dvojica slovenských hororových kníh!

Prichádza dvojica domácich hororov - román Pahltné a zbierka poviedok Trinásť balád pre Lucifera. Máš šancu ich podporiť!

0 komentárov