Šepot v podzemí (2012)

Na nástupišti v stanici metra Baker Street sa nájde mŕtvy muž a inšpektorka Stephanopoulosová pre istotu zobudí Petra Granta, príslušníka dvojčlenného oddelenia magických zločinov, nazývaného aj Pavilón. Vysvitne, že obeť je americký študent, ktorého niekto bodol kameninovým črepom. A aby to nebolo ...

Info

Slov. názov Šepot v podzemí
Orig. názov Whispers Under Ground
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Na nástupišti v stanici metra Baker Street sa nájde mŕtvy muž a inšpektorka Stephanopoulosová pre istotu zobudí Petra Granta, príslušníka dvojčlenného oddelenia magických zločinov, nazývaného aj Pavilón. Vysvitne, že obeť je americký študent, ktorého niekto bodol kameninovým črepom. A aby to nebolo také jednoduché, je to syn amerického senátora a Peter z vražednej zbrane naozaj vycíti mágiu. Preto sa pustí do pátrania v londýnskom podzemí a spolu s odborníkom z dopravnej polície seržantom Kumarom v chodbách a kanáloch pod metropolou objavia tajný svet.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Články

To najlepšie za rok 2023: Prekladová Fantasy tvorba

Najlepšie dospelácke fantasy knihy za rok 2023 v slovenskom a českom preklade! A že ich teda nie je málo! Ktoré z nich ste čítali vy?

0 komentárov

Knihy mesiaca: november 2023

November sa nám riadne rozrástol. Napriek tomu, písmenkáče, bublinkáče a celkovo papieráče za minulý mesiac :)

0 komentárov