Magická swingers party (2023)

Toto je najslávnejšie swingers party všetkých čias. Magická a démonická, skrátka kotletovská. Séria s Tomášom Koskom, religionistom, detektívom, a nakoniec hlavne hrdinom boja s temnými silami, sa stala kultom medzi fanúšikmi fantastiky. A toto je súborné vydanie jeho príbehov. V nich zohráva úlohu ...

Info

Slov. názov Magická swingers party
Orig. názov Magická swingers party
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Toto je najslávnejšie swingers party všetkých čias. Magická a démonická, skrátka kotletovská. Séria s Tomášom Koskom, religionistom, detektívom, a nakoniec hlavne hrdinom boja s temnými silami, sa stala kultom medzi fanúšikmi fantastiky. A toto je súborné vydanie jeho príbehov. V nich zohráva úlohu akcia, humor, ale najmä sexuálna mágia. S ňou sa Kotleta pohráva za pomoci skutočných magických systémov z celého sveta – vúdú, kandomble, santeríe, africkej mágie a nakoniec aj európskeho čarodejníctva a v zábavných príbehoch ukazuje, ako by vyzeral svet, keby mágia skutočne fungovala.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

Knihy mesiaca: december 2023

Posledný deň roku! December patrí k chudobnejším mesiacom, čo sa týka titulov. Vydavatelia doťahujú svoje resty a časť kníhm ktoré nestihli vydať, presúvajú na január. Napriek tomu, je z čoho vyberať!

0 komentárov