Alcatraz verzus diabolskí knihovníci (2007)

Prvý diel dobrodružnej fantasy série od kultového autora! Alcatraz Smedry vyrastá u náhradných rodičov a na trináste narodeniny dostane poštou vrecko piesku. Žiaľ, nie je to žiadny nepodarený vtip, ale celé jeho dedičstvo po matke a otcovi. Kým však stihne zistiť o nezvyčajnom darčeku viac, ukradnú ...

Info

Slov. názov Alcatraz verzus diabolskí knihovníci
Orig. názov Alcatraz Versus the Evil Librarians
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Prvý diel dobrodružnej fantasy série od kultového autora! Alcatraz Smedry vyrastá u náhradných rodičov a na trináste narodeniny dostane poštou vrecko piesku. Žiaľ, nie je to žiadny nepodarený vtip, ale celé jeho dedičstvo po matke a otcovi. Kým však stihne zistiť o nezvyčajnom darčeku viac, ukradnú mu ho diabolskí knihovníci. Tajný rád, ktorý sa pokúša pomocou všemožných klamstiev podmaniť si ľudstvo. A zatajiť pred ním šokujúcu pravdu - že existuje svet magických okuliarov, hovoriacich dinosaurov a rytierov s krištáľovými mečmi! Alcatraz musí diabolských knihovníkov za každú cenu zastaviť, pričom má iba jedinú zbraň: neuveriteľný talent všetko pokaziť.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

Best of 2023: Prekladová detská a Young Adult fantastika

Ak máte radi YA či detskú fantastiku, tak mrknite na náš zoznam Best of 2023, kde sme sa zo všetkých vydaných v minulom roku snažili vybrať tie najepšie tituly.

0 komentárov