Řeč ptáků (2020)

Všetky veci tohto i onoho sveta sú prepojené neviditeľnými vláknami. Tisíce rokov sa druidovia snažili zaceliť trhliny, ktoré nás spájajú s druhým svetom, a udržať na uzde tvorov, ktorí tam sídlia. Bohužiaľ, ich pokusy neboli vždy úspešné. Abel nikdy nepochopil, prečo sa naňho matka pozerá, ako by...

Info

Slov. názov Řeč ptáků
Orig. názov Lengua de pájaros
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Všetky veci tohto i onoho sveta sú prepojené neviditeľnými vláknami. Tisíce rokov sa druidovia snažili zaceliť trhliny, ktoré nás spájajú s druhým svetom, a udržať na uzde tvorov, ktorí tam sídlia. Bohužiaľ, ich pokusy neboli vždy úspešné. Abel nikdy nepochopil, prečo sa naňho matka pozerá, ako by nebol jej, ako by na tento svet nepatril. S pomocou kamarátky Tanii sa musí postaviť záhade svojho pôvodu a vstúpiť do Rozmazaného sveta, ktorého obyvatelia ohrozujú zdanlivý pokoj Arbientes, malej galícijskej dediny, ktorá skrýva viac tajomstiev, než si jej obyvatelia dokážu predstaviť. Keď sa obe dimenzie začnú stretávať, bude uzavretie portálu, ktorý ich oddeľuje, v rukách tajomných postáv, ktoré nad týmto podivným vesmírom bdejú.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

Knihy mesiaca: február 2024

Vo februári sme sa dočkali hneď niekoľkých skvelých šťavnatých noviniek, ale pár reprintov. Výber tých najlepších knižných a komiksových kúskov za fenruár 2024 je tu! :)

0 komentárov