Kletba (2019)

„Tak vy chcete vidieť kúzlo?“ Do nášho sveta je vyslaný zlý čarodejník, ktorý má za úlohu ho zničiť. Lenže Zem poskytuje mnohé potešenia a kúzla sa dajú ľahko vydávať takmer za zázraky. A tak si náš čarodejník povie, že Zem nezničí, ale že by na nej mohol byť hrdinom. Že sa pri tom vzoprie svojmu p...

Info

Slov. názov Kletba
Orig. názov Curse Words: The Hole Damned Thing
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia „Tak vy chcete vidieť kúzlo?“ Do nášho sveta je vyslaný zlý čarodejník, ktorý má za úlohu ho zničiť. Lenže Zem poskytuje mnohé potešenia a kúzla sa dajú ľahko vydávať takmer za zázraky. A tak si náš čarodejník povie, že Zem nezničí, ale že by na nej mohol byť hrdinom. Že sa pri tom vzoprie svojmu pánovi a privolá na seba jeho hnev? A čo? Len nech si pre neho prídu. Tak začína náš príbeh, v ktorom Charles Soule pretiahne nášho hrdinu veľkolepým, miestami humorným, miestami sakramentsky temným dobrodružstvom, ktoré vás prinúti fandiť záporákom, smiať sa nad katastrofou a k tomu všetkému vás ešte dojať onou kliatbou. A že je to jazda!
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Články

Knihy mesiaca: december 2023

Posledný deň roku! December patrí k chudobnejším mesiacom, čo sa týka titulov. Vydavatelia doťahujú svoje resty a časť kníhm ktoré nestihli vydať, presúvajú na január. Napriek tomu, je z čoho vyberať!

0 komentárov