Doručovací služba čarodějky Kiki (1985)

Literárna predloha milovaného animovaného filmu od štúdia Ghibli. Kiki má práve trinásť rokov a ako každá mladá čarodejnica musí vyraziť do sveta na skusy. So svojim hovoriacim kocúrom Džidžim sa usadí v prímorskom mestečku Koriko a dúfa, že práve tam jej čarodejné umenie budú ľudia potrebovať. Vy...

Info

Slov. názov Doručovací služba čarodějky Kiki
Orig. názov Majo no Takkyūbin (魔女の宅急便)
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Literárna predloha milovaného animovaného filmu od štúdia Ghibli. Kiki má práve trinásť rokov a ako každá mladá čarodejnica musí vyraziť do sveta na skusy. So svojim hovoriacim kocúrom Džidžim sa usadí v prímorskom mestečku Koriko a dúfa, že práve tam jej čarodejné umenie budú ľudia potrebovať. Využije to, že dokáže lietať na metle, a založí si expresnú doručovaciu službu. Lenže na svojej ceste k samostatnosti to nemá vždy ľahké – veď miestni ľudia ešte nikdy ozajstnú čarodejnicu nevideli. Získať si ich srdce a nájsť si svoje miesto v živote bude aj pre ráznu a odhodlanú Kiki výzva.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Články

Knihy mesiaca: marec 2024

Aké zujímavé knihy vyšli v marci? Romány, poviedkové zbierky, komiksy či manga, všetkého máme dosť a určite si z nášho zoznamu vyberiete :)

0 komentárov