Věk popela (2022)

Monumentálna epická fantasy trilógia od úspešného a kritikou oceňovaného spisovateľa Daniela Abrahama, spoluautora Expanzie, ktorá sa odohráva v priebehu jediného rušného roka na území obrieho mesta na pokraji skazy. Kitamar je strediskom obchodu a bohatstva, prastaré mesto s dlhou, krvavou minulo...

Info

Slov. názov Věk popela
Orig. názov Age of Ash
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Monumentálna epická fantasy trilógia od úspešného a kritikou oceňovaného spisovateľa Daniela Abrahama, spoluautora Expanzie, ktorá sa odohráva v priebehu jediného rušného roka na území obrieho mesta na pokraji skazy. Kitamar je strediskom obchodu a bohatstva, prastaré mesto s dlhou, krvavou minulosťou, v ktorom žijú svoje životy a príbehy nespočetné tisíce ľudí. Toto je ten Alisin... Keď bezvýznamnej zlodejke z chudobných brlohov Hrebenice zavraždia brata, rozhodne sa zistiť, kto ho zabil a prečo. Ale čím viac toho zisťuje o ňom, tým viac sa dozvedá sama o sebe. A pravdy, ktoré odhaľuje, sú nebezpečnejšie ako nože. Na konci cesty, ktorú si Alís zvolí, previazané s intrigami siahajúcimi až ku koreňom Kitamaru, kde tajnosti tých najposlednejších môžu niekedy zvrhnúť aj trón, bude mať veľmi všetko zmeniť.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Články

To najlepšie za rok 2023: Prekladová Fantasy tvorba

Najlepšie dospelácke fantasy knihy za rok 2023 v slovenskom a českom preklade! A že ich teda nie je málo! Ktoré z nich ste čítali vy?

0 komentárov