Zámek z pavučiny kouzel (2020)

Mágia je všade okolo nás, stačí len veriť. Keď trinásťročná Olja prejde kúzelnou bránou ukrytou na rodnom zámku, na druhej strane nájde úplne iný svet: zakliatu magickú ríšu plnú zúfalstva a beznádeje, ktorú ovláda všemocný černokňažník. V nebezpečenstve sa čoskoro ocitá nielen ona sama, ale aj jej ...

Info

Slov. názov Zámek z pavučiny kouzel
Orig. názov The Castle of Tangled Magic
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Mágia je všade okolo nás, stačí len veriť. Keď trinásťročná Olja prejde kúzelnou bránou ukrytou na rodnom zámku, na druhej strane nájde úplne iný svet: zakliatu magickú ríšu plnú zúfalstva a beznádeje, ktorú ovláda všemocný černokňažník. V nebezpečenstve sa čoskoro ocitá nielen ona sama, ale aj jej rodina a noví priatelia. A čas sa kráti. Dokáže v sebe Olja objaviť čarovnú moc a zachrániť tak magickú ríšu, svoj vlastný domov aj všetkých, na ktorých jej záleží? Podobne ako v Chalúpke na morských nôžkach alebo v Dievčine v medvedej koži napísala Sophie Andersonová aj tentoraz rozprávkový, dojemný a hrejivý príbeh o hľadaní seba samého, o sile priateľstva a nachádzaní odvahy.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

Knihy mesiaca: február 2024

Vo februári sme sa dočkali hneď niekoľkých skvelých šťavnatých noviniek, ale pár reprintov. Výber tých najlepších knižných a komiksových kúskov za fenruár 2024 je tu! :)

0 komentárov