Lazarus #3: Konkláve (2015)

SVET teraz nerozdeľujú politické ani zemepisné hranice, ale tie finančné. Bohatstvo znamená moc a touto mocou teraz disponuje iba niekoľko RODÍN. Zatiaľ čo sa rozpadajú spojenecké zväzky a lojalita prechádza ťažkou skúškou, títo svetovládcovia sa zase raz stretávajú. Bolo zvolané KONKLÁVE, kde sa n...

Info

Slov. názov Lazarus #3: Konkláve
Orig. názov Lazarus, Vol. 3: Conclave
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia SVET teraz nerozdeľujú politické ani zemepisné hranice, ale tie finančné. Bohatstvo znamená moc a touto mocou teraz disponuje iba niekoľko RODÍN. Zatiaľ čo sa rozpadajú spojenecké zväzky a lojalita prechádza ťažkou skúškou, títo svetovládcovia sa zase raz stretávajú. Bolo zvolané KONKLÁVE, kde sa na jednom mieste stretnú vodcovia, ich poradcovia a, čo je najnebezpečnejšie, ich LAZAROVIA – nadľudskí bojovníci spätí s rodinami, ktoré ich stvorili. Zatiaľ čo sa odohrávajú krehké spoločenské a politické tančeky, v stávke nie je nič menšieho než ovládnutie sveta. Vznikli dve frakcie: Tí, ktorí nasledujú Jakoba Hocka, a tí, ktorí nasledujú Malcolma Carlylea. FOREVER CARLYLEOVÁ je Lazarus svojej rodiny. Vychovali ju vo viere, že je Carlyleová. Vychovali ju vo viere, že rodina je nadovšetko. Vychovali ju k vernosti. Vychovali ju k poslušnosti. Nikdy nemala žiadny dôvod na pochybnosti. Až doteraz.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

Knihy mesiaca: marec 2024

Aké zujímavé knihy vyšli v marci? Romány, poviedkové zbierky, komiksy či manga, všetkého máme dosť a určite si z nášho zoznamu vyberiete :)

0 komentárov