Juraj Jánošík a parný chrám (2020)

Steampunkový, pardon, parokokový Juraj Jánošík je späť! Nové dobrodružstvo ho zavedie z Terchovej až do Paríža, Haagu a Londýna. Príbeh však začína v Prahe, kde je Juro svedkom vraždy českého kráľa Hirama I. (predtým Františka II. Antonína grófa Šporka), ba čo horšie, je z atentátu okamžite podozr...

Info

Slov. názov Juraj Jánošík a parný chrám
Orig. názov Juraj Jánošík a parný chrám
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Steampunkový, pardon, parokokový Juraj Jánošík je späť! Nové dobrodružstvo ho zavedie z Terchovej až do Paríža, Haagu a Londýna. Príbeh však začína v Prahe, kde je Juro svedkom vraždy českého kráľa Hirama I. (predtým Františka II. Antonína grófa Šporka), ba čo horšie, je z atentátu okamžite podozrivý. A tak musí náš hrdina nielen utiecť na svojom parnom chráme pred Jánom Sladkým Kozinou, ale taktiež vypátrať, kto za podlým útokom stojí, aby očistil svoje meno. Druhý príbeh parokokovej ságy tajomného Svetozára Olovranta má ešte viac pary než ten predchádzajúci. Vy sa tak spolu s Jánošíkom môžete prehodovať, presmilniť a prebojovať Európou polovice 18. storočia, ktorá síce taká nebola, ale úplne pokojne byť mohla.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Články

To najlepšie za rok 2020: Domáca slovenská a česká scéna

Prinášame vám prvý článok snažiaci sa zhrnúť to najlepšie vo fantastike za rok 2020. Nech sa páči - to najlepšie z domácej slovenskej a českej scény.

5 komentárov