Čítanka Neila Gaimana (2020)

Čítanka Neila Gaimana je neobyčajnou zbierkou obsahujúcou to najlepšie z bohatej literárnej kariéry jedného z najobľúbenejších svetových tvorcov. Výber urobili tí, ktorí autorovo cenami ovenčené dielo poznajú bezpochyby najlepšie - jeho oddaní čitatelia. Táto podmanivá kniha predstavuje doposiaľ naj...

Info

Slov. názov Čítanka Neila Gaimana
Orig. názov The Neil Gaiman Reader: Selected Fiction
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Čítanka Neila Gaimana je neobyčajnou zbierkou obsahujúcou to najlepšie z bohatej literárnej kariéry jedného z najobľúbenejších svetových tvorcov. Výber urobili tí, ktorí autorovo cenami ovenčené dielo poznajú bezpochyby najlepšie - jeho oddaní čitatelia. Táto podmanivá kniha predstavuje doposiaľ najvšestrannejším spôsobom autorovu v mnohých smeroch priekopnícku, jedinečnú a predovšetkým nekonečne nápaditú beletriu. Spolu s predslovom nositeľa Bookerovej ceny Marlona Jamesa as krátkymi ukážkami z pätice autorových románov pre dospelých obsahuje kniha takmer päťdesiat poviedok, z ktorých mnohé patria medzi to najlepšie, čo bolo v posledných desaťročiach v rámci fantastického žánru napísané.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Články

To najlepšie za rok 2023: Prekladová Fantasy tvorba

Najlepšie dospelácke fantasy knihy za rok 2023 v slovenskom a českom preklade! A že ich teda nie je málo! Ktoré z nich ste čítali vy?

0 komentárov