Zaujímavé časy (1994)

Vraví sa, že umenie diplomacie pripomína zložitý tanec. Existuje však aj názor, že v diplomacii ide len o to, kto má najsilnejšie páky. VVraví sa, že umenie diplomacie pripomína zložitý tanec. Existuje však aj názor, že v diplomacii ide len o to, kto má najsilnejšie páky. V najstaršej a najneprenikn...

Info

Slov. názov Zaujímavé časy
Orig. názov Interesting Times
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Vraví sa, že umenie diplomacie pripomína zložitý tanec. Existuje však aj názor, že v diplomacii ide len o to, kto má najsilnejšie páky. VVraví sa, že umenie diplomacie pripomína zložitý tanec. Existuje však aj názor, že v diplomacii ide len o to, kto má najsilnejšie páky. V najstaršej a najnepreniknuteľnejšej ríši na Plochozemi, obohnanej vysokým múrom, sa rozpútal chaos. Vyvolal ho revolučný traktát na tému „Čo som zažil na dovolenke". Chudobný ľud sa búri, lebo nemá čo stratiť - azda len svoje vodné byvoly. Panstvo bojuje o moc. A celá ríša potrebuje mocného čarodejníka, ktorý by odvrátil strašnú pohromu. Vetroplaš rozhodne nie je najmocnejší, ba ani najbystrejší čarodejník na Plochozemi, ale silné páky diplomacie ho vykopnú na hrdinskú misiu.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Články

To najlepšie za rok 2023: Prekladová Fantasy tvorba

Najlepšie dospelácke fantasy knihy za rok 2023 v slovenskom a českom preklade! A že ich teda nie je málo! Ktoré z nich ste čítali vy?

0 komentárov