Čas krmení (2024)

Svet, v ktorom sa snaží prežiť geneticky vylepšený supervojak Mark Badluck, nikdy nebol veľmi príjemným miestom. Dokonca ani predtým, než sa v Slnečnej sústave objavila druhá hviezda a z mora vyliezli gigantické beštie a začali decimovať civilizáciu. To už je ale dávna minulosť. Štáty aj mestá padl...

Info

Slov. názov Čas krmení
Orig. názov Čas krmení
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Svet, v ktorom sa snaží prežiť geneticky vylepšený supervojak Mark Badluck, nikdy nebol veľmi príjemným miestom. Dokonca ani predtým, než sa v Slnečnej sústave objavila druhá hviezda a z mora vyliezli gigantické beštie a začali decimovať civilizáciu. To už je ale dávna minulosť. Štáty aj mestá padli. Planétu ovládla nebezpečná divočina a zvyšky ľudstva sa pred monštrami ukrývajú v opevnených osadách, kde vládnu nerovné podmienky a kde musí byť každý užitočný. Inak by ho totiž – rovnako ako vzdorovitú Annu – mohol čakať krátky a nepríjemný osud vyhnanca. Jedine Mark by mohol Annu ochrániť. Lenže ten sa brodí vo vnútornostiach mimozemských príšer z úplne iného dôvodu. Musí nájsť vedca Harrisona Badlucka, svojho otca, a položiť mu pár otázok ohľadom toho, čo sa to so Zemou sakra stalo. A potom mu vpáliť guľku medzi oči.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

Knihy mesiaca: máj 2024

Vonku tridsiatky a prázdniny už klopú na dvere. Ak váhate, čo si počas začínajúceho leta prečítať, máme pre vás pár tipov z májovej nádielky :)

0 komentárov