Ve stínu blesku (2022)

DemirGrappo je vydedenec – vzdal sa života plného bohatstva a moci a zriekol sa svojich povinností generála, guvernéra a syna. Keď je jeho matka brutálne zavraždená, musí sa Demir vrátiť z vyhnanstva, aby sa domohol svojho miesta na čele rodu, a pri vyšetrovaní odhalil pravdu, že božie sklo, magická...

Info

Slov. názov Ve stínu blesku
Orig. názov In the Shadow of Lightning
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia DemirGrappo je vydedenec – vzdal sa života plného bohatstva a moci a zriekol sa svojich povinností generála, guvernéra a syna. Keď je jeho matka brutálne zavraždená, musí sa Demir vrátiť z vyhnanstva, aby sa domohol svojho miesta na čele rodu, a pri vyšetrovaní odhalil pravdu, že božie sklo, magická sila, ktorá udržuje civilizáciu v chode, dochádza. Musí nájsť spojencov a postaviť sa mocným cechovým rodom, ktoré hrajú zákulisné hry a snažia sa vyťažiť akékoľvek zvyšky božieho skla. Pod tým všetkým Demir odhalí neviditeľné škáry niečoho oveľa silnejšieho, čo ohrozuje ríšu. Blíži sa vojna – vojna, ktorá sa nepodobá žiadnej inej. A Demir a jeho zbierka priateľov sú tým jediným, čo stojí v ceste konci života, ako ho svet pozná.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Články

Knihy mesiaca: máj 2024

Vonku tridsiatky a prázdniny už klopú na dvere. Ak váhate, čo si počas začínajúceho leta prečítať, máme pre vás pár tipov z májovej nádielky :)

0 komentárov