Alenka žila byla (2023)

Z Alenky je dospelá žena a ríša divov, ktorú navštívilo ešte ako malé dievčatko, pre ňu predstavuje jediný únik pred neúprosnou realitou jej života vo viktoriánskom Londýne. Ale na takúto cestu si musí dať trocha niečoho silnejšie ako kúzelné huby. Lenže zohnať prostriedky na uspokojenie rastúcej zá...

Info

Slov. názov Alenka žila byla
Orig. názov Alice Ever After
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Z Alenky je dospelá žena a ríša divov, ktorú navštívilo ešte ako malé dievčatko, pre ňu predstavuje jediný únik pred neúprosnou realitou jej života vo viktoriánskom Londýne. Ale na takúto cestu si musí dať trocha niečoho silnejšie ako kúzelné huby. Lenže zohnať prostriedky na uspokojenie rastúcej závislosti je čoraz zložitejšie a Alenkin otec ani sestry jej konanie rozhodne neschvaľujú. V núdzi sa rozhodne stať sa chovankou sanatória U Najsvätejšieho srdca, kde, ako dúfa, nájde nový domov a predovšetkým stály prísun liekov, ktoré potrebuje na výlety za Klobúčnikom a ostatnými priateľmi. Čoskoro však zistí, že v sanatóriu na ňu nečaká nič dobré. Aké hrôzy sa skrývajú v jeho temných zákutiach? Zostane Alenka radšej v ríši divov až do smrti? Alebo nájde odvahu čeliť démonom skutočného sveta?
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Články

Knihy mesiaca: máj 2024

Vonku tridsiatky a prázdniny už klopú na dvere. Ak váhate, čo si počas začínajúceho leta prečítať, máme pre vás pár tipov z májovej nádielky :)

0 komentárov