Poviedky na počkanie 94 - Vyhodnotenie

Ta ta da daaa...zoznam prijatých poviedok na počkanie! Prajeme príjemné čítanie!
cyberstorm
Podporte scifi.sk
Do dnešného kola Poviedok na počkanie nám prišlo 11 poviedok!
Chcete si ich prečítať? Nech sa páči!

Anonymný jednorožec - Auror
(hodnotenie je skryté)

Ďakujeme! Vážime si, že ste s nami strávili čas. Nezabudnite, že napísať poviedku je len tretina zábavy. Ešte ich treba prečítať a okomentovať. :)
Najbližšie kolo bude prezenčné, v nedeľu 22. septembra, online o týdeň neskôr, v sobotu 28. septembra o podrobnostiach vás informujeme na našom Facebooku a v poviedkovom čete na Discorde.

A ak si švihnete, ešte do dnešnej polnoci, teda z 31.8. na 1.9. môžete do našej anonymného kola Fantastickej poviedky poslať svoj text a zabojovať o tak finančnú odmenu a vecnú cenu!
Máte na to ešte 3,5 hodiny!
A ak sa vám nechce súťažiť, tak na scifi.sk vždy radi prijmeme a uverejníme každú žánrovú poviedku, ktorú nám pošlete. Nepohrdnite touto skvelou možnosťou podeliť sa o svoje texty s neustále rastúcou komunitou fanúšikov fantastiky.
Členovia našej redakcie sa pravidelne objavujú na rôznych conoch, takže ak na nejakom budete a uvidíte nás, nebojte sa pristaviť. Môžeme spolu pokecať nielen o písaní, ale o všetko, čo vás v rámci fantastiky zaujíma. Najbližšie sa uvidíme na ďalšom z našich online conov. Informácie už čoskoro ;)

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Tom Hotep
Taký malý dotaz: Prečo nie je moja poviedka už dostupná? :P
31.08.2024

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB