Tenká hranice touhy (2023)

Bast je majstrom výmenného obchodu. Vyjednávanie, ako výhodne dostať niečo za niečo, je pre neho rovnako prirodzené ako dýchanie. Sledovať ho pri tom je ako sledovať umelcov pri práci. Lenže aj majster tesár sa niekedy utne. Keď Bast prijme dar a získa čosi zadarmo, celý jeho svet sa prevráti hore n...

Info

Slov. názov Tenká hranice touhy
Orig. názov The Narrow Road Between Desires
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Bast je majstrom výmenného obchodu. Vyjednávanie, ako výhodne dostať niečo za niečo, je pre neho rovnako prirodzené ako dýchanie. Sledovať ho pri tom je ako sledovať umelcov pri práci. Lenže aj majster tesár sa niekedy utne. Keď Bast prijme dar a získa čosi zadarmo, celý jeho svet sa prevráti hore nohami, pretože on veľmi dobre vie, ako obchodovať - ​​ale nevie dlhovať. Sledujte najobľúbenejšiu postavu slávnej Kroniky Kráľovraha v priebehu jediného dňa pri jej nadprirodzených kúskoch, úkladoch a úskokoch. Buďte svedkom toho, ako sa ľahkým tanečným krokom vrhá do najzávažnejších problémov a následne sa z nich ako zázrakom zase vymaní. Ako hľadá a nachádza starodávne cesty k tvoreniu a ničeniu. Nasleduje srdce, aj keď rozum mu velí niečo iné. Koniec koncov, prečo si dávať pozor, keď potom prídete o všetko napätie a potešenie?
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Články

Ukážka: Patrick Rothfuss - Tenká hranice touhy

Fanúšikovia Rothfussovej Kroniky Kráľovraha si môžu skrátiť čakanie na Dvere z kameňa čítaním nedávnej novinky Tenká hranice touhy z vydavateľstiev Argo a Triton! Nech sa páči, ukážka.

0 komentárov